VR-PLAYERS

Waar kan ik de beste VR-players vinden?

360 video'sHier volgt een selectie van de beste VR-players voor vooral je smartphone. Een goede VR-player heb je nodig om o.a. het volgende te kunnen doen met je smartphone gestuurde VR-bril of je Google cardboard:

 • Het opgaan in 360°video’s en foto’s die je hebt geïnstalleerd op je smartphone of computer ….. die misschien wel zelf hebt geschoten met je 360°camera?
 • Het omtoveren van je smartphone tot een 2D/3D of VR home cinema!

De lijst met de beste VR-spelers:

 1. De Homido  – 360 VR Player is voorzien van een eigen browser om ongehinderd vr content op het internet te vinden met je VR-headset op!
 2. De VimersiV VR Player beschikt over vele verschillende virtual reality projectie varianten waaronder ‘Dome’ en ‘Cube’ waardoor je een IMAX Theather effect kunt krijgen.
 3. De Macron VR Gesture Player is uitgerust met hand-tracking technologie.
 4. AAA VR Player is de beste keuze als je niet beschikt over een gyroscope sensor op je smartphone. Deze VR-speler is uitgerust met head-tracking technologie waardoor je vr video’s kunt bekijken zonder dat je over een gyroscoop beschikt.
 5. De VRTV Video Player is het beste geschikt voor Android smartphone met een klein scherm aangezien deze over een ‘Fisheye’ projectie methode beschikt.
 6. De FULLDIVE player is veel meer dan alleen maar een VR-speler. Het is een volledig VR-navigatieplatform van waaruit je de VR-content op je smartphone makkelijker kunt beheren en benaderen. FullDive is op dit moment alleen beschikbaar voor een Android Smarpthone, maar spoedig zal er ook een versie voor iOS uitkomen. Bovendien wordt er gewerkt voor een versie voor de Gear VR, de Oculus Rift en de HTC Vive.
 7. De GoPro VR player zal heerlijk samenwerken met de GoPro Omni VR camera. Deze VR-speler is in feite ontwikkeld door Kolor Eyes en is overgenomen door GoPro.
 8. De RiftMax player is niet ontwikkeld voor smartphones, maar zoals de naam het al zegt, voor de Rift van Oculus. Dit geldt ook voor de LiveViewRift player.
 9. De 5Kplayer is een traditionele videospeler, maar ook geschikt voor het bekijken van 360 video’s.
 10. Er zullen nog vele andere volgen….

Ik denk dat dit lijstje voldoende is om een VR-player te vinden die het beste bij je wensen past.

Gerelateerde artikels:

 

Meet the Author

Smart Eyewear Advisor

Smart EyeWear Advisor volgt de ontwikkelingen op het gebied van de ontwikkeling van smart glasses en biedt in de toekomst mensen de mogelijkheid om alle smart glasses in de Benelux online te bestellen..

Comments on this entry are closed.