Sony SmartEyeGlass

sony smarteyeglassSony is hard aan het werken aan de SmartEyeGlass, een geavanceerde AR-bril en geduchtige concurrent van Google Glass. Vooral nu we weten dat Google een datum voor de verkoop van de Google Glass onsumentenversie heeft uitgesteld. Sony heeft nu met de SmartEyeGlasse de mogelijkheid een voorsprong te boeken. Persoonlijk denk ik dat Sony vooral moet werken aan het design van deze smart glasses. Op dit moment is Google Glass de koploper als het om design gaat. Vooral het feit dat er een accuutje bij zit, maakt deze slimme bril, wat minder elegant. Deze kabelde accessoire is nodig om de bril lichter te maken en een lange accuduur te kunnen bieden. Met een gewicht van 77 gram lijkt deze slimme AR-bril in ieder geval niet te zwaar om te dragen. Bovendien, de SmartEyeGlass ziet er wel meer uit als een normale bril met twee lenzen.

De Sony SmarteEyeGlass werkt in combinatie met een Android smartphone of tablet en is uitgerust met een gyroscoop, een elektronisch kompas, een omgevingslicht sensor, en versnellingsmeter en een 3-megapixel camera. Er kan contact worden gemaakt en gecommuniceerd met andere apparaten via Wi-fi en bluetooth. Sony’s SmartEyeGlass projecteert een monochroom schermpje in de lenzen en kun je berichten van je Android apparaat recht voor je ogen zien zodra er een bericht binnenkomt. Hier kun je een korte video demonstratie zien over de smart glasses van Sony:

Wil je de Sony SmartEyeGlass kopen?

Op dit moment is er nog geen consumentenversie beschikbaar, waarschijnlijk in de loop van het derde kwartaal van 2016 zal deze slimme bril te koop zijn voor ongeveer 670 euro. We houden het in de gaten.

Voor meer informatie:

Gerelateerde artikels:

[schema type=”review” url=”http://smartglasseskopen.com/smarteyeglass/” name=”SmartEyeGlass” description=”Sony smart glasses ” rev_name=”SmartEyeGlass” rev_body=”Sony SmartEyeGlass” author=”Smart Eyewear Advisor” pubdate=”2016-01-10″ user_review=”3″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]