NOON-VR

De NOON VR smart glasses zijn een prachtige innovatie van het bedrijf Next Core in Zuid-Korea.  

noon vr Ze gaan direct de concurrentie aan met Samsung’s GEAR VR en de meer goedkopere ColorCross VR. De NOON VR smart glasses zijn dan ook ontwikkeld om beter werk af te leveren dan Samsung die met de Gear VR-headset veel lof geoogst heeft. Next Core heeft er dan ook voor gezorgd dat ze veel lichter zijn dan de GEAR VR en veel minder energie verbruiken. Om mijn lezer tijd te besparen, helaas de NOON-VR behoort niet tot de beste VR-brillen. Voor meer informatie: Wat is de beste vr-bril voor mijn smartphone?

Hieronder zie je een presentatie over de NOON VR smart glasses. Met de NOON VR kun je video’s bekijken die je hebt opgeslagen in jouw smart phone met behulp van de NOON VR Applicatie in VR modus.Normale 2D & 3D of 360 video’s kun je ervaren als VR video’s met deze smart glasses.

Hoe werkt het in de praktijk?

Als je een VR vidoe wilt afspelen kun je het volgende doen:

  1. Download de  video op jouw smart phone.
  2. Download de “NOON VR” App van de Google Playstore en installeer het op de smart phone.  and install it in the smart phone.
  3. Wanneer er een schermpje verschijnt voor de goedkeuring en activatie moet je de activatie code invoeren die op de NOON VR doos staat.
  4. Klik op de [Authorize] knop en klik op de [Start] knop om de applicatie te starten.
  5. Klik op het VR icoontje op het beeld van de video die je hebt gedownload en verbind vervolgens de smart phone met de NOON VR goggles.
  6. Nu kun je de vidoe in VR mode bekijken.

SPECIFICATIES

  • – W : 164mm & H : 87mm & D : 77mm (97mm with cover)
  • – Weight : 230g
  • – Compatible met IPhone 6, IPhone 6+, Galaxy S6 Edge, S6, S5, S4, Note4, Note3, Xperia Z3, Xperia Z2, G3, G3A, G2, Nexus5, MI3, MI NOTE, One, Moto G, VEGA Secret Note, ZenFone 2, Honor 6 Plus, AQUOS PHONE ZETA, Android iOS

Hieronder zie je iemand in de praktijk gebruik maken van deze smart glasses. Het is altijd even wennen met zo’n bril op ( ;

Conclusie:

De Noon-VR is een veelbelovende VR-headset, maar nog niet goed genoeg om te kopen. Vooral omdat vele gebruikers geklaagd hebben over misselijkheid. Er valt nog wat werk te doen. Wil je weten welke VR-bril je geld waard is? Lees dan het volgende artikel:

 

Voor meer informatie: