WOW VR

Zal ik de WOW VR 2 glasses kopen? 

wow vr De WOW vr-brillen zijn ontwikkeld door het Nederlandse virtual reality bedrijf rDesing in Amsterdam. Hiermee gaat WOW de concurrentie aan met vooral de Duitse Durovis vr-brillen. Een WOW vr-bril kost nog geen 45 euro en past op alle Android en IOS smartphones. Het biedt iedereen de mogelijkheid om de ongelooflijke wereld van 3D voor een lage prijs en goede kwaliteit te ervaren. Je kunt allerlei spectaculaire Virtual Reality games spelen, 3d-films bekijken en andere 360°-ervaringen opdoen met behulp van je eigen smartphone en je WOW vr-headset. Je kunt heel makkelijk verschillende vr-apps op je smart phone installeren of Youtube VR videos bekijken in 3D dankzij deze eenvoudige vr-bril.

Homido vs wow vrDe WOW VR 2 versie is een mooie vr bril, maar het probleem is dat je niet de lenzen naar wens kunt instellen. Bovendien is het een lange vr-bril met een lengte van maar liefst 20 cm. Dit maakt het dragen van een zware smartphone wat lastiger en op den duur meer vermoeiender. Dit wordt niet gemakkelijker wanneer je kijkt naar de draagband constructie. Maar goed, dit is een probleem bij de meeste vr-brillen. Persoonlijk, zou ik mijn lezers willen aanraden om een aantal tientjes extra uit te geven voor de Homido. Deze vr-headset is iets duurder, maar is lichter en geeft meer comfort & vr voor je geld. Voor meer informatie:

 

[schema type=”review” url=” http://smartglasseskopen.com/wow-vr/” name=”WOW VR GLASSES” description=”Waarom zou ik de WOW VR glasses wel of niet kopen?” rev_name=”WOW VR 2 headset Review” rev_body=”WOW Virtual Reality BRIL” author=”Smart Eyewear Advisor” pubdate=”2016-01-18″ user_review=”3″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Bronnen: