De VUZE VR camera review!

De Vuze VR videocamera Review!

De Vuze is een indrukwekkende driedimensionale 360° Virtual Reality videocamera die niet alleen voor professionals, maar ook gewone consumenten gebruikt kan worden voor het maken van fantastische virtual reality video’s en foto’s.

vuze 360 video- en foto- cameraHet ontwerp van de camera is zeer eenvoudig, compact en plat met 8 cameralenzen. Elke kant beschikt over 2 lenzen die precies op dezelfde afstand van elkaar af staan als onze menselijke ogen. De gezamelijke 4 stereoscopische beelden van deze 8 cameralenzen worden opgeslagen op een SD-kaart in de camera.

Wanneer je klaar bent dan plaats je de SD-kaart in de computer en via de bijgeleverde Vuze Studio software worden de beelden verwerkt tot een complete 360° graden Virtual Reality video. Je hebt zelf volledig de controle en kan de 360 graden video bewerken. Wanneer je klaar bent kan de video vervolgens bekeken worden met een VR bril, computer, televisie of smartphone. Hieronder kun je een video zien over de Vuze VR camera:

 

 

Hier volgt een lijst met specificaties over de Vuze 3D 360° VR videocamera:

 • OPNEMEN
  – Video format H.264
  – Video resolutie 4K Panorama @ 30fp
  – Video opnamesnelheid tot 120 Mbps VBR
  – Audio format AAC
 • OPTIEK
  – 8 FHD lenzen, 180 x 120 FOV
  – FOV Sferisch 360° x 180 graden
 • FEATURES
  – Eén bedieningsknop
  – Indicaties: geluid, licht (LED)
  – Micro SD-kaart slot
  – Wi-fi IEEE 802.11b/g/n 2.4 GHZ
  – 4 MEMS 48Hz microphones producing 16bit PCM audio
  – Afstandsbediening met controle via smartphone app voor iOS en Android
  – Gegevensoverdracht: USB 2.0, Wifi
  – Afmetingen: 12x12x3 cm
 • VUZE STUDIO SOFTWARE
  – Ondersteuning voor: Mac OS, Windows
  – Automatische VR movie generation
  – Gepatenteerde stitching techniek
  – Bewerk de VR-film en voeg 3D-effecten toe
  – Voeg een logo toe onderin het scherm

Hoeveel kost deze 3D 360° VR videocamera?

De Vuze VR camera kost  € 899,-! Dit is echt een zeer redelijke prijs voor de kwaliteit, opnamegenot  en kijkplezier die je ervoor terugkrijgt. Andere VR camera’s die zich kunnen meten met de Vuze zijn veel duurder. Of je zult moeten terugvallen naar meer eenvoudigere 360° camera’s. Jammer genoeg is deze camera nog niet verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Voor meer informatie:

Waar kan ik deze 3D 360° VR videocamera kopen?

De Vuze camera is ontwikkelt door Technologies en werkt samen met Degreef & Partner, dit is een Nederlandse distributeur van camera asseccoires en heeft een mooie webshop ontwikkeld waar je de Vuze camera zeer voordelig kunt kopen zodra deze uitkomt in Nederland. ( Maart 2017).

Voor meer informatie:

Gerelateerde artikels: