VROID

Waar kan ik de VROiD VR headset kopen?

vroid vr headset kopenDe VROiD VR headset is nog niet te koop in Nederland. Je kunt deze vr glasses alleen via Amazon in de VS bestellen. Wat ik er zo snel over kan zeggen, is dat het een nieuwe, zeer veelzijdige en lichte vr headset is. Het is pas op de markt gebracht voor door het Amerikaanse bedrijf Vroid. Ze werken op dit moment aan een VROiD 360 platform voor het installeren van apps en bekijken van VR content. In die zin is de VROiD VR-bril nog niet af en is de Homido VR headset een slimmere keuze voor een Nederlander. 

Wat is er bijzonder aan de VR headset van VROiD?

  1. Het is een iPhone vriendelijke headset die alle iPhone modellen ondersteunt waaronder vooral iPhone 6, 6s en 6s Plus. VROiD voorziet in twee specifieke smartphone cassettes voor dit doeleinde.
  2. Deze vr headset beschikt over superieure optische functies waarbij je de IPD (Inter Pupilary Distance en Diopter voor elk oog zeer makkelijk kunt aanpassen.
  3. De VROiD VR headset is zeer licht (307 grams) en gemakklijk om te dragen en is lichter dan de Samsung Gear VR.

Wat kost de VROiD VR headset?

De richtprijs is 79 USD, maar daar hebben we als Nederlanders niet veel aan. Je kunt voor een vergelijkbare prijs een betere VR headset sneller en goedkoper thuis krijgen gestuurd: de Homido VR headset!

Voor meer informatie:

[schema type=”review” url=” http://smartglasseskopen.com/vroid/” name=”VROID VR BRIL” description=”Welke vr bril is een beter alternatief voor de VROiD VR headset?” rev_name=”VROiD VR HEADSET” rev_body=”VR HEADSET” author=”SmartEyewear Advisor” pubdate=”2016-02-16″ user_review=”3″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]