DE i12COVER VR-PRO REVIEW

Zal ik de VR PRO Virtual Reality Glasses kopen?

VR PRO headset kopenDeze vr bril is een verbeterde versie van de VR BOX en ontwikkeld door i12Cover voor smartphones. De VR BOX is veel besproken geworden op verschillende vr-sites en webshops, maar het is geen goede vr-bril. Het is een goedkope introductie tot de virtuele werkelijkheid en je moet geen hoge verwachtingen hebben wanneer je de VR BOX headset koopt. Nu is i12Cover uitgekomen met een verbeterde versie van deze vr-bril, de VR PRO. Deze 3D VR Bril is o.a. te gebruiken met Samsung Galaxy S5 / S6 / S6 edge / S6 edge plus / Note 4, Apple iPhone 6 / 6 plus, iPhone 6s /6s plus en vele andere smartphones. Voor deze verbeterde versie zul je zo’n 60 euro moeten neerleggen. De vraag is of deze vr-bril echt je geld waard is. Persoonlijk, zou ik meteen kiezen voor de meer doordachte Homido VR Headset. Deze vr-bril wordt algemeen beschouwd als de beste keuze voor consumenten die zoeken naar een zeer goede, prijswaardige vr-headset voor een smartphone. Voor meer informatie:

[schema type=”review” url=” http://smartglasseskopen.com/vr/vr-pro/” name=”VR PRO headset ” description=”Zal ik de VR PRO headset kopen?” rev_name=”i12Cover VR PRO” rev_body=”i12Cover VR PRO headset ” author=”Smart Eyewear Advisor” pubdate=”2016-01-18″ user_review=”2″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Meet the Author

Smart Eyewear Advisor

Smart EyeWear Advisor volgt de ontwikkelingen op het gebied van de ontwikkeling van smart glasses en biedt in de toekomst mensen de mogelijkheid om alle smart glasses in de Benelux online te bestellen..

Comments on this entry are closed.