De VR BOX 2 Review

vr boxDe VR-Box 2.0 is een zeer banale naam voor een toch aardige goede vr-headset voor de meeste smartphones. Bovendien is deze vr-bril zeer geschikt voor brildragers. Je hoeft je bril niet af te zetten om 3D films, Virtual Reality games en spectaculaire 360° video-avonturen te ervaren.

De pluspunten van de VR-Box 2 zijn de volgende:

  • Er is een gezichtsveld (FOV) van maar liefst 95 tot 100°. Dit is een beter en groter gezichtsveld dan de meeste andere VR-brillen .
  • Er is een mooie dikke schuimrand in de bril gebouwd voor het bieden van prima draagcomfort. De bril zelf is gemaakt van lichtgewicht kunststof.
  • Er zit een opening in de VR-Box 2 zodat je makkelijk je hoofdtelefoon kunt pluggen in de smartphone.
  • Er is ook de mogelijkheid om het paneel weg te schuiven om zo de camera tevoorschijn te halen terwijl deze in de VR-Box zit. Superhandig!
  • Er zitten 42 mm verstelbare lenzen in verwerkt van een zeer goede kwaliteit! Je kunt de brandpuntsafstand verstellen met zo’n 70-75 mm en je kunt de oogafstand verstellen met zo’n 58-72 mm. Gemakkelijk om zo alles naar wens aan te passen om alles zo goed mogelijk te zien.
  • Goedkoop! Voor een super prijsje te verkrijgen bij de o.a. de VR-store voor 24,95 euro!

Hieronder kun je een aantal videoreviews bekijken over de VR Box 2:


Bestel hier de VR-Box 2 voor 24,95 euro!
Opletten, deze vr-bril kan alleen maar IOS & Android smartphones ondersteunen met de volgende vereisten:

  • Maximale lengte smartphone: 16,3 cm
  • Maximale breedte smartphone: 8,3 cm
  • Minimale breedte smartphone: 6,4 cm

Waar kan ik het beste de VR-Box 2 kopen?

De beste voorwaarden krijg je bij de VR-store of Bol. VR-store is een specialist op het gebied van vr-brillen, dus mijn eerste keuze zou de VR-store zijn, ook omdat ze gewoon een mooie aanbieding hebben.

Met welke VR-bril zou ik de VR-Box 2 mee kunnen vergelijken?

homido vr versus vr boxJe kunt deze bril het beste vergelijken met de Colorcross VR en vooral de Homido VR als je wat meer geld wilt uitgeven. Heb je een ruimere beurs en je bent in bezit van een Samsung Galaxy S6 of S7 dan zou ik kiezen voor de Samsung Gear VR.

Is de VR-Box 2 geschikt voor het spelen van vr-spellen?

Dit is afhankelijk van de kracht en kwaliteit van de smartphone. De VR-Box is volledig afhankelijk van een smartphone. Als je echt van plan bent om zware virtual reality spellen te gaan spelen zoals Counter Strike e.d., dan zul je moeten investeren in een echte gaming headset zoals de PlayStation VR of de Oculus Rift.

Voor meer informatie:

Gerelateerde artikels:

Meet the Author

Smart Eyewear Advisor

Smart EyeWear Advisor volgt de ontwikkelingen op het gebied van de ontwikkeling van smart glasses en biedt in de toekomst mensen de mogelijkheid om alle smart glasses in de Benelux online te bestellen..

Comments on this entry are closed.