VIEW-MASTER

Waarom zou ik de View-Master kopen?

De View-Master is ontwikkeld door Mattel en niet door Apple. Via Apple kun je de View-Master headset kopen en is in het bijzonder geschikt voor de iPhone. Niettemin, de View-Master kan voor elke smartphone worden gebruikt en is een zeer eenvoudige passieve vr-bril en valt onder de categorie: low-tech vr headset.  

view master vr headset reviewDat is dan ook niet zo vreemd aangezien deze vr-bril voor nog geen 30 euro te koop is. Dit is aanzienlijk duurder dan vergelijkbare goedkopere vr-brillen. De View-Master is eigenlijk alleen een plastic omhulsel met twee lenzen waar je de iPhone kunt inklikken om zo 360-graden videos te bekijken. Het is het beste te beschouwen als een plastic versie van de Google cardboard. Ja precies, een vr-bril van karton!

Je kunt deze vr-headset gebruiken door een aantal View-Master applicaties te installeren op de iPhone. Je klikt de iPhone in de bril en plaatst de bijgeleverde Preview Reel voor . Wanneer het 3D-menu schermpje opkomt klik je op de knop om je in een nieuwe virtuele wereld te lanceren. Met de Preview Reel kun je verschillende VR apps en vr-experience packs bekijken zoals o.a. National Geographic: Wildlife. Je kunt elke gewenste View-Master VR Experience Pack afzonderlijk kopen. Ten slotte, deze headset is speciaal ontwikkeld voor kinderen en educatieve doeleinden waarbij je door Mattel ingepakte VR-ervaringen kunt kopen.

CONCLUSIE:

Homido vs Master-ViewerApple heeft de intentie  om een virtual reality & augmented reality bril te ontwikkelen, maar lijkt behoorlijk achter te liggen bij de ontwikkelingen. Het is goed mogelijk dat ze misschien in het geheim aan het werk zijn aan high-end, high tech smart glasses, maar op dit moment lijkt Apple gewoon even te leunen op de View-Master van Mattel om met de iPhone de virtuele wereld binnen te treden. De vraag is waarom ze dan de VR-headset van Mattel naar voren schuiven. Persoonlijk, zou ik niet de View-Master kopen en investeren in een beter uitgewerkt product met meer flexibiliteit: de Homido VR-headset. Iets duurder, maar wel veel beter en vrijer qua mogelijkheden!

Voor meer informatie:

 

Mattel View-Master kopen?

Gerelateerde producten:

 

[schema type=”review” url=” http://smartglasseskopen.com/view-master/ ‎” name=”View-Master” description=”Apple View-Master VR Headset Review ” rev_name=”Mattel View-Master VR-headset ” rev_body=”Virtual Reality Headset of Mattel” author=”SmartEyewear Advisor” pubdate=”2016-02-15″ user_review=”2″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]