Vuzix Smart Glasses M100

De Vuzix smart glasses M100 zijn een nieuwe stap in de richting naar hoe de smartphone technologie meer en meer samensmelt met ons gezichtsveld door middel van deze bril. Van smartphones zullen we stap voor stap overgaan naar smart glasses. De Vuzix M100 AR-bril is het bewijs van de innovatieve voortgang op dit gebied. Deze AR-brillen hebben recentellijk de prijs ontvangen van de CES: innovations 2013 Design and Engineering Award – Best of Innovations 2013. De Vuzix M100 bril is op dit moment de beste technologie op het gebied van de Wireless Handset Accessory categorie. De nieuwe M300 is een verbeterde versie van dit model en heeft ook al verschillende prijzen gewonnen.

Wat is het verschil tussen de Smart Glasses M100 van Vuzix en Google Glass?

vuzix smart glassesHet feit dat de M100 smart glasses nog steeds in die categorie vallen, zegt ook veel over hoe deze bril via bleutooth samenwerkt met een smart phone. Het is in essentie een hands free smart phone display en communicatie systeem dat op je neus zit die met behulp van je smart phone en het internet informatie voor je kan tonen in een klein schermpje dat zit ingebouwd in de lens van deze bril. Alle bekende applicaties op het Android platform zoals video, email, audio etc. kunnen in de bril worden getoond. Het geen concreet betekent dat je o.a. emails kunt lezen met deze bril of naar een film kunt kijken. Om het maar even mooi te zeggen, de M100 voorziet je van een persoonlijke wireless informatie display systeem. Los daarvan zullen de Vuzix Smart Glasses M100 worden uitgerust met GPS en een camera voor het maken van films en foto’s die onmiddelijk met internet applicaties kunnen communiceren. Misschien had Vuzix deze smart glasses een andere naam kunnen geven, zoals MI5 of smart glasses 007 ( : … maar bekijk eens hoe deze computerbril werkt. Ik heb hieronder een video demonstratie toegevoegd over de M100.

————–

Daadwerkelijk, deze computerbril is een bijzondere innovatie en zal in de zomer van 2013 beschikbaar zijn voor ongeveer 500 US Dollar. Het is meteen de concurrent voor de Google Glasses die ook dit jaar op de markt voor de consument beschikbaar zal worden…. maar zoals gezegd, Google glass is bedoelt als een zelfstandige computerbril, deze smart glasses van Vuzix werkt samen met je smart phone en is dus geen stand-alone device.

Voor meer product informatie:

[schema type=”product” url=”: http://smartglasseskopen.com/slimmebrillen/smart-glasses-m100/” name=”M100 Smart Glasses” description=”M100 smart glasses van Vuzix zijn die nieuwe slimme brillen die werken als een extensie van je smart phone op je neus!” brand=”Vuzix” manfu=”Vuzix” model=”M100″ price=”$500.00″ condition=”New” ]

Meet the Author

Smart Eyewear Advisor

Smart EyeWear Advisor volgt de ontwikkelingen op het gebied van de ontwikkeling van smart glasses en biedt in de toekomst mensen de mogelijkheid om alle smart glasses in de Benelux online te bestellen..

1 comment… add one

Leave a Comment