Hoe kan ik het beste de Samsung GEAR-VR 2 kopen?

samsung gear vr kopenDe Samsung Gear VR is een redelijk betaalbare virtual reality bril voor het omtoveren van jouw Samsung smartphone tot een volledige VR-apparaat. Seeing is believing, maar deze vr-bril, vooral in combinatie met de nieuwe Samsung Galaxy S7 is in staat om levensechte virtuele omgevingen en spelervaringen te scheppen. Let wel, deze VR-bril van Samsung is alleen geschikt voor Samsung smartphones. Heb je nog geen Samsung Galaxy S7 of S6 smartphone? Dan zul je deze eerst moeten kopen of via een abonnement moeten afnemen. T-Mobile heeft nu en goede aanbieding: T-Mobile Galaxy 7 & Gear VR aanbieding!… Wil je dit niet? Dan raden we je aan om de BoboVR Z4 headset eens te bekijken.  

De Samsung Gear VR – koopgids en review:

De Samsung Gear VR-headset is in beginsel een skibril van plastic uitgerust met speciale lenzen voor het weergeven van vr content en een bewegingssensor. Aan de voorkant van deze dikke bril kun je een Samsung van de Galaxy S6 of S7 familie in vast klikken. Het aanbod van virtual reality media groeit snel en biedt diverse, indrukwekkende immersive vr-avonturen aan. Op dit moment zijn er al meer dan 250 VR-apps beschikbaar voor de Gear VR! Je kunt met de Samsung Gear VR in 360 graden rondkijken in allerlei virtuele werelden en een ruim aanbod van 360 videos bekijken van verschillende VRtube sites. Je kunt er ook apps zoals NetflixVR en Discovery VR activeren om zo je favoriete programma in VR te beleven. Natuurlijk, je kunt er vele, zeer mooi ontwikkelde VR-spellen mee spelen zoals Hitman Go VR en Minecraft VR. Hieronder krijg je een indruk over hoe je met de Gear VR Minecraft kunt spelen.

Al overtuigd? =>
Aanbieding voor de Samsung Gear VR bij een specialist – Unbound VR!
Aanbieding voor de Samsung Gear VR gewoon bij Bol in Nederland!
Samsung vr bril kopen bij bol
Deze slimme bril van Samsung maakt hiervoor gebruik van speciale sensoren die alle hoofdbewegingen razendsnel monitoren en deze data gebruikt voor aansturen van het beeld. Dit functioneert bij de Samsung Gear VR zeer goed en het  lijkt daardoor alsof de VR-wereld ‘vaststaat’, terwijl jij je hoofd beweegt. Dit geeft een echte virtual reality ervaring.  De Gear VR is Intuïtief en makkelijk te bedienen en werkt geheel zonder draden.

Oculus & Samsung Gear VRIn feite, leunt Samsung behoorlijk op de ervaring en kennis van Oculus. Dit is een goed teken! De Samsung Gear VR is in samenwerking met dit uitstekend bedrijf ontwikkeld. Oculus is de referentie voor VR-headsets ontwikkeling en heeft een VR-hub ontwikkeld die je toegang verleent tot de Oculus Store waar je alle gratis en betaalde VR-spellen en andere VR-media content kunt selecteren. Je kunt ook via de Samsung MilkVR-store op je Galaxy smartphone genieten van alle andere VR-media en apps. Je kunt dit gemakkelijk doen zonder je headset af te nemen door gebruik te maken van de touchepad aan de zijkant van deze VR-bril of door gebruik te maken van een apart verkrijgbare gamepad voor de Samsung Gear VR. Een mooi wapenfeitje is dat Samsung, Oculus en Netflix zullen samenweken voor het ontwikkelen van specifieke VR-content voor de Samsung Gear VR. Dus, de Samsung Gear VR beschikt over twee verschillende VR-stores (Oculus en Milk) voor het installeren van apps en applicaties. Deze worden netjes in je bibliotheek gezet en zijn makkelijk om te activeren en te bedienen.

Samsung gear vr reviewHet helpt natuurlijk wanneer je beschikt over een vette Galaxy smartphone. De nieuwe Galaxy S7 is het beste uitgerust om gebruik te kunnen maken van alle mogelijke virtual reality media en deze prachtig weer te geven met behulp van de Samsung Gear VR-bril.

 

Wil je de Samsung Gear VR headset voordelig kopen?

Hier krijg je een aantal zeer slimme suggesties over hoe je de Samsung Gear VR-headset snel kunt krijgen:

Optie 1. Aanbieding voor de Samsung Gear VR bij een specialist – Unbound VR!

Optie 2Kik hier om de Samsung Gear VR goedkoop te bestellen bij BOL!

Optie 3. Krijg de Gear VR-bril gratis bij het afnemen van een  Samsung Galaxy S7 abonnement! 

gratis samsung gear vr headset met Galaxy S7 abonnement

Optie 4. Koop de Gear VR bij de consoleshop van CoolBlue!

Optie 5. Koop de Gear VR bij de VR Shop in Nederland! Met korting promotiecode: virtualreality

Samsung Gear vr kopen bij de VR shop in Nederland

Wat kunnen we nog meer constateren over deze VR-bril van Samsung:

De Samsung Gear VR is zeer comfortabel met een handige hoofdband en zachte kussentjes. Bovenop deze smart glasses zit een draaiwieltje waar je makkelijk de lenzen mee kunt instellen waardoor je niet dubbel ziet. De Oculus Store geeft een ruim anbod aan VR-spellen (waaronder Minecraft in de nabije toekomst!), VR-films en beschikt over een Netflix-app voor het bekijken van Netflix content in jouw virtuele huiskamer. De head-tracking werkt prima waardoor je echt goed in de virtuele-wereld wordt opgenomen. Gear VR Innovator Edition beschikt over een geïntegreerde ventilator die ervoor zorgt dat je lens niet beslaat. Zo geniet jij altijd van kristalheldere beelden! Niettemin, het is belangrijk om op te merken dat de Samsung Gear VR niet feilloos is en de beeldkwaliteit niet de beste is. Dit is ook niet vreemd aangezien deze VR-bril een goedkope eerste kennismaking is tot de wereld van VR. Toch, deze laatste opmerking is niet meer van toepassing voor de ijzersterke combinatie Galaxy S7 & Gear VR! De Galaxy S7 familie is ontwikkeld om virtual reality media beter te ondersteunen en is volledig afgestemd voor een optimale werking met de Gear VR-headset.

Nadelen van de Samsung Gear VR:

De Samsung Gear VR kun je al kopen voor 99 euro en het is dan ook geen geen top segment, hig-tech VR-opzetbril. Dit merk je vooral wanneer je de Samsung Gear VR gebruikt met een Galaxy S6 familie van Samsung smartphones. Het resultaat toch wat korrelig waardoor te hoge verwachtingen van een consument tot een teleurstelling kunnen leiden. Besef dat de resolutie niet de beste is en dat je realistische verwachtingen moet hebben. De Gear VR in combinatie met de Galaxy S7 is in dit opzicht een enorme verbetering. Wil je het beste voor je geld krijgen, zul je de Gear VR in combinatie met de S7 moeten gebruiken of moeten investeren in een vr-bril uit het top segment zoals de Oculus Rift of de HTC Vive. Niettemin, als je geen hardcore gamer bent met super hoge verwachtingen dan zal de Gear VR je veel plezier voor je geld geven. Het is een kwaliteitsproduct.

Wat kost de Samsung Gear VR en waar kan ik deze vr-headset voordelig kopen?

De Gear VR voor Galaxy Note 4 heeft een adviesprijs van €199,99. De Gear VR voor Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ en de nieuwe S7 heeft een adviesprijs van €99,99. Je kunt deze het beste kopen bij Bol.com. Klik hier voor meer informatie:

Aanbieding voor de Samsung Gear VR bij een specialist – Unbound VR!

Klik voor een aanbieding Samsung Gear VR-headset!

Samsung Gear VR headset aanbieding bij Bol

Hoe kan ik de Samsung Gear VR headset gratis krijgen?

Er verschillende aanbiedingen beschikbaar waarbij je een Samsung Gear VR gratis kunt krijgen bij het afnemen van een abonnement op de Galaxy S7 bij de KPN, T-Mobile en Tele2. Je kunt deze het beste verglijken op GSMWEB.nl. Klik op de banner voor meer informatie:

gratis samsung gear vr headset met Galaxy S7 abonnement

Natuurlijk, kun je ook Galaxy S7 kopen bij Bol en dan krijg de Samsung Gear VR-bril er gewoon gratis bij!

Ten slotte, is het ook zeer goed nieuws dat Samsung een tweede VR-product heeft gelanceerd: de Gear 360. De Gear 360 is een camera om  360-graden vr-beelden en -videos mee te schieten. Het apparaatje heeft daarvoor twee 15 megapixel-camera’s met een fisheye-lens. Op deze manier kun je jouw eigen foto’s en videos in vr kunnen ervaren wanneer je deze afspeelt op je Samsung smartphone in combinatie met de Gear VR headset.

De nieuwe Gear VR 2:

samsung gear vr 2 reviewBinnen een aantal weken in september 2016 zal er een nieuwe versie uitkomen met een grotere kijkhoek van 110 graden. Deze nieuwe Samsung Gear VR 2 versie zal minder last van lichtvervuiling hebben en beschikken over een betere resolutie. Samsung heeft de bril ook voorzien van een usb-c poort waardoor je o.a. de nieuwste Galaxy Note aanvast kunt koppelen. Je kunt er ook oudere modellen in klikken. Voor meer informatie:

Nieuwe extra features in de nabije toekomst?

gear vr reviewIn de toekomst kunnen we nog veel meer verwachten van Samsung.  Op dit moment werkt Creative Lab van Samsung aan een project Entrim 4D. Dit is een extra product of high-tech toepassing voor de vr-bril om beweging toe te voegen waardoor de gebruiker van de Gear VR echt de bewegingen in de virtuele werelden voelt. Dit gebeurt door het evenwichtsorgaan te stimuleren met kleine elektronische signalen. Op die manier denkt je lichaam dat er een beweging aankomt, terwijl dat niet zo is. Deze techniek heet Galvanic Vestibular Stimulation (GVS) en wordt al gebruikt om de lichamelijke balans te herstellen bij patiënten die een beroerte hebben gehad. De signalen worden doorgegeven door een speciale koptelefoon waarin elektroden verwerkt zijn. De elektroden krijgen input van wat er op de virtualrealitybril te zien is. De gebruiker kan zo snelheid en beweging ervaren. Het is nog niet bekend wanneer het product kan worden toegevoegd bij de Samsung Gear VR-bril.

Ten slotte, hieronder kun twee videos zien van LPX Tech over het spelen van vr spellen en vr videos met de Samsung Gear VR. Je krijgt hier een indruk krijgt over wat je kunt verwachten wanneer je de Samsung Gear VR-bril gaat gebruiken:

Aanbieding voor de Samsung Gear VR bij een specialist – Unbound VR!

Koop de Gear VR zelf en krijg  hier een aanbieding bij Bol!

Samsung Gear VR headset aanbieding bij Bol

gratis samsung gear vr headset met Galaxy S7 abonnement

 

 

Voor meer informatie: Samsung Gear & Wearables