PS VR Aim Controller

De PlayStation VR Aim Controller!

playstation vr aim controller De PS VR Aim Controller is een belangrijke toevoeging in het PlayStation VR-gaming accessories segment. Met deze controller, die er uit ziet als een plastic geweer, zal het veel echter worden om in VR first person shooter games te spelen. De beste VR-gaming experience kun je nu het beste beleven met deze type van spellen, maar dit veronderstelt wel dat je over een goede, aangepaste controller beschikt. Sony heeft hier goed op geanticipeerd en heeft in samenwerking met Impulse Gear, een studio in San Francisco, een prachtige controller ontwikkeld met directe 1-op-1 tracking: de PlayStation VR Aim Controller. Gaaf en indrukwekkend!

Hier volgen een aantal Youtube Reviews over de PlayStation VR Aim Controller:

Dus, met deze PS VR Aim Controller kunnen PlayStation VR spelers heel natuurlijk en gemakkelijk in een vr-omgeving omzich heen richten en schieten. Een First Person Shooter game wordt op deze manier veel meer als natuurlijk in VR opgevat.

Welke PS VR games kun je al spelen met de PS VR Aim Controller?

Op dit moment is er een spel beschikbaar: FarPoint. Waarschijnlijk zal de controller samen met Farpoint worden gelanceerd nadat de PS VR op de markt is gebracht in het derde kwartaal van dit jaar.

Gerelateerde artikels:

Meet the Author

Smart Eyewear Advisor

Smart EyeWear Advisor volgt de ontwikkelingen op het gebied van de ontwikkeling van smart glasses en biedt in de toekomst mensen de mogelijkheid om alle smart glasses in de Benelux online te bestellen..

Comments on this entry are closed.

Previous:

Next: