PLAYSTATION 4 PRO

ps4 proDe Playstation 4 Pro is de beste speelconsole die beschikbaar is voor jouw Playstation VR-bril. De console is uitgerust met de nieuwste technologische snufjes en natuurlijk een snellere GPU en kloksnelheid. De Playstation 4 Pro heeft een harde schijf van 1TB. Belangrijker is dat de console de 4K-resolutie en de nieuwe HDR ondersteunt.

  • De 4k-resolutie is hetzelfde als Ultra HD.  De 4k is een zeer hoge resolutie (1.920 bij 1.080 pixels), viermaal hoger dan het Full HD. Het komt er dus op neer dat je meer pixels te zien krijgt en hierdoor meer details op je tv kunt waarnemen.
  • HDR staat voor High Dynamic Range (hoog dynamisch bereik), het is de nieuwe stap na HD. HDR-beelden beschikken over meer beeldinformatie, hebben een veel groter dynamisch bereik met een hoger contrast en zijn daadoor zeer scherp en realistisch.

De Playstation 4 Pro zal ervoor zorgen dat spellen vloeiender dan ooit op je beeldscherm getoverd worden in de huiskamer of in je PSVR-headset. De PS VR spellen zullen zonder problemen met meer diepte en scherpte op de Playstation VR worden getoond met een betere immersie als gevolg.

Moet ik de Playstation 4 Pro kopen om PSVR spellen te kunnen spelen?

ps 4 proNee, HDR komt middels een firmware-update ook beschikbaar voor de ‘oudere’ Playstation 4. De huidige Playstation 4 kan de Playstation VR-headset zonder problemen aansturen, maar de nieuwe PSVR spellen zullen meer en meer GPU kracht nodig hebben. De Playstation 4 Pro is uitgeurst met een GPU die 4,2 TFLOPs aan performance kan bieden! Dit betekent dat de Pro console gewoon beter is uitgerust om alle PSVR spellen heerlijk vloeiend te spelen in HDR-beeldkwaliteit. Daarnaast zal de PS4 pro beter in staat zijn om de nieuwe PS VR Aim Controllers aan te sturen. Dus, de immersie in VR zal gewoon beter zijn. Niettemin, dankzij de firm update is jouw huidige Playstation 4 prima in staat om je een prachtige VR speelervaring te bieden. Het is niet nodig om zo’n 400 euro extra neer te leggen om te genieten van de prachtige PSVR spellen voor de PSVR-headset.

Wanneer is de Playstation 4 Pro beschikbaar?

Op 10 november kun je de Playstation 4 Pro kopen.

Gerelateerde artikels:

Bron:

Meet the Author

Smart Eyewear Advisor

Smart EyeWear Advisor volgt de ontwikkelingen op het gebied van de ontwikkeling van smart glasses en biedt in de toekomst mensen de mogelijkheid om alle smart glasses in de Benelux online te bestellen..

Comments on this entry are closed.