MERGE VR

Merge VR MERGE VR is een Amerikaanse mobile vr-headset die uitermate geschikt is voor gebruik door kinderen, jongeren en binnen groepen waar een vr-bril intensief wordt gebruikt en uitgewisseld. Deze MERGE vr-bril heeft bijna geen harde onderdelen en is gemaakt van een soort schuimrubber waardoor de constructie gelijkertijd super sterk, comfortabel en flexibel is. Dit heeft ook als extra voordeel dat je deze vr-bril in combinatie met bijna elke goede Android en iOS smartphone kunt gebruiken. Het is zeker de beste VR-headset voor iPhone gebruikers. Alles past er in en iedereen kan er mee aan de slag. Je smartphone zit er veilig in geborgen en kan er niet uitvallen. Merge VR heeft ook geen last van storende lichtinval. Hieronder kun je een demonstratievideo zien over hoe de Merge VR met een telefoon er in een val doorstaat:

De recensies op Youtube en het internet zijn zeer te spreken over de prestaties van deze vr-bril. Merge VR wordt beschouwt als het beste alternatief voor de Gear VR die in samenwerking met Oculus voor de Samsung Galaxy smartphones is ontwikkeld. Hoewel, de Merge VR werkt prima met alle Samsung smartphones. Hieronder kun je een compilatie bekijken van een aantal Youtube Reviews over de MERGE VR.

—–
merge vr recensie
Koop de Merge VR voordelig bij de VR-store in Nederland!
vr merge kopen bij vr store nl

MERGE VR features:

Aan de bovenkant van de headset zit een gleuf waar je de smartphone in schuift. Er zitten twee controllers waarmee je o.a. de lenzen naar wens makkelijk kunt instellen. Aan de zijkant is er een opening voor je kabels van de hoofdtelefoon of je oplader. De voorkant kun je ook openen voor het vrijmaken van de camera. Op deze manier kun je de MERGE VR ook gebruiken voor AugmentedReality-apps. Aan de onderkant zit anti-fog ventilatie ingebouwd. Bovendien, de Merge VR beschikt over een eigen app-hub MERGE START waar je vele alle applicaties en spellen kunt vinden.

Belangrijk!

  • Voordat je vr-applicaties en spelletjes kunt gebruiken, moet je de smartphone configureren voor VR. Dit is gemakkelijk. Je installeert de Google Cardboard app en vervolgens zul je een QR-code moeten scannen om je vr-bril te herkennen. Deze code kun je op de Merge VR Start website of in de doos vinden. Wanneer de scan klaar is, kun je een vr applicatie (Discovery VR bijvoorbeeld), die je hebt geïnstalleerd opstarten en beleven met de Merge VR.
  • Vergeet ook niet dat de kwaliteit van de vr-ervaring vooral afhangt van de kwaliteit en de rekenkracht van je smartphone en de kwaliteit van de gemaakte applicatie. Dit geldt vooral bij het spelen van vr-spellen. Met een krachtige smartphone kun je met de MERGE VR prima allerlei goede vr-spelletjes spelen. Maar, de veeleisende, zware vr-spellen vergen een vet uitgeruste VR-gaming headset zoals de Oculus Rift, HTC Vive of PlayStation VR ….. en vaak ook nog eens een flink uitgeruste vr-ready computer. We praten hier dus over een ander budget. Kijk, de Merge VR kun al voor 90 euro kopen! Dat is een uitstekende kwaliteit-prijs verhouding voor de meeste vr-ervaringen die je wilt beleven, zoals het bekijken van 360º videos en films die je hebt geschoten met je vr camera!

Vind je de Merge VR-bril te lelijk? Zoek je naar een alternatief?

Ik geef je geen ongelijk, het uiterlijk en de kleur spreken me ook niet aan. Wil je een goedkoper, uitstekend en mooier alternatief? Dan is de Homido VR-headset de beste optie voor je. Voor meer informatie: Homido VR Review.

Gear VR versus Merge VRBen je een Samsung (Galaxy) fan, dan heb je als beter alternatief de Gear VR-headset van Samsung. Deze kun je gratis krijgen in combinatie met een Galaxy S7 smartphone. Je neemt dan gewoon een abonnement af voor de Samsung Galaxy S7 en je krijgt dan de Gear VR er gratis bij. Voor meer informatie:

Conclusie:

beste vr bril mergeDe mobile Merge VR-headset is de beste keuze voor de meeste smartphone gebruikers, vooral voor kinderen. Ideaal om uit te lenen en voor gebruik in o.a. horeca gelegenheden, bibliotheken en onderwijs instellingen. Het is ontwikkeld voor intensief gebruik en beschermt de smartphone optimaal. Vergeet niet dat je wel moet beschikken over een goed uitgeruste smartphone met een goede beeldkwaliteit. De Galaxy S5 en nieuwer, de HTC M8 en nieuwer en de LG G4 en nieuwer doen het uitstekend in combinatie met deze bril. Ben je een iPhone gebruiker? Prima, dan heb je hier een goede vr-bril aan. De Merge VR zal je veel vr-plezier geven. Ben je een Samsung fan? Dan koop je de Gear VR-bril. Vind je de Merge VR te lelijk? Dan koop je de Homido VR-bril.

merge vr recensie
Koop de Merge VR goedkoop bij de VR-store in Nederland!
vr merge kopen bij vr store nl
Ten slotte, hieronder kun je een video review zien waar de Gear VR, de Merge VR en de Oculus Rift worden besproken.

——-
Koop de Merge VR hier goedkoop bij de VR-store in Nederland!
merge vr

Meet the Author

Smart Glasses Advies

Comments on this entry are closed.

Previous:

Next: