LG FRIENDS 360 VR R1

Wat is er bijzonder met de LG 360 VR R1 headset?

LG Friends VR brilDe grote concurrent van Samsung en HTC maakt ook een nieuwe stap in de vr-brillenmarkt met de zeer lichte LG Friends 360 vr-bril, model R1. Het brilletje weegt nog geen 118 gram en is nogal een opvallend klein model doordat er geen smartphone in hoeft te worden geklikt. Zeker, deze virtualreality-bril beschikt over een eigen scherm en maakt het tot een van de meest makkelijk te dragen vr-brillen. Het brilletje lijkt een beetje op de Oculus Rift of de Sony Playstation VR. Maar schijn bedriegt, de LG 360 VR-headset is geen high-end gaming headset en concurreert vooral met de Samsung Gear VR-headset. LG moet ook een goede vr-bril kunnen aanbieden aan haar klanten zoals Samsung dit doet om zo op termijn geen marktaandeel te verliezen.

lg g5 smartphone & vr 360 headsetDe LG 360 VR-bril is afhankelijk van de smartphone die je er aan moet koppelen om daadwerkelijk vr goed te kunnen beleven. Om indrukwekkende immersive vr-ervaringen mee op te doen, kun je het beste de LG G5 er aan klikken. De LG G5 smartphone is speciaal ontwikkeld om deze lichte vr-bril mee aan te sturen. Bovendien is er een speciale LG 360 camera ontwikkeld voor het maken van mooie 360 graden-videos en -foto’s met je LG G5.

De LG 360 VR is een onderdeel van de LG Friends productenpakket voor de LG G5. De LG G5 is het vlaggenschip van LG vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S7. Op deze manier kan LG haar klanten een leuke interactieve VR-functionaliteit kunnen bieden die kan concurreren met vooral de Samsung Gear VR. De LG vr headset kan super eenvoudig foto’s en video’s tonen die gemaakt zijn met de nieuwe LG 360 Cam en werkt ook met de apps en games die compatibel zijn met de Google Cardboard. Alles kan netjes en makkelijk beheerd worden door de De LG Friends Manager-app. Deze is alleen te gebruiken op de LG G5 en laat je verbinding maken met de LG Friends gadgets in een paar stappen. De LG Friends 360 VR R1 ziet er mooi en hip uit en werkt prima in combinatie met de LG G5 smartphone en de LG Friends 360 cam.

Waar kan ik de LG Friends 360 VR R1 headset kopen?

Op dit moment is deze virtualrealitybril nog niet te koop. Je kunt deze wel al reserveren bij Bol. De prijs bedraagt 299,- euro. Voor meer informatie:

Informatie over hoe je de LG Friends 360 VR R1 headset kunt bestellen!

Aanbieding Bol voor het reserveren van de LG VR headset

[schema type=”review” url=” http://smartglasseskopen.com/vr/lg-360-vr/” name=”LG 360 VR ” description=”Review over de slimme vr-bril van LG, de LG 360 VR uit de Friends productrange van de LG G5 smartphone. ” rev_name=”LG Friends 360 VR Headset” rev_body=”LG VR-bril” author=”Smart Eyewear Advisor” pubdate=”2016-03-29″ user_review=”3″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Meet the Author

Smart Eyewear Advisor

Smart EyeWear Advisor volgt de ontwikkelingen op het gebied van de ontwikkeling van smart glasses en biedt in de toekomst mensen de mogelijkheid om alle smart glasses in de Benelux online te bestellen..

Comments on this entry are closed.