JAUNT VR

jaunt vrJaunt VR is een nieuw Virtual Reality bedrijf in Silicon Valley, Palo Alto met een duidelijke ambitie om een VR-filmproductie-platform te worden voor VR-filmmakers; een referentie voor virtual reality cinema. Jaunt VR heeft al een professionele VR-camera ontwikkeld voor VR-filmmakers: NEO. Deze VR-camera schiet uitstekende 360-gradenvideos en is voorzien van software voor het samenrijgen, knippen en redigeren van de VR-film. Ze beschikken ook over een eigen VR-productiestudio en een vr-filmdistributie systeem. Het bedrijf heeft de steun van investeerders zoals Evolution Media Capital, China Media Capital en Disney. Disney zelf heeft $66 miljoen USD geïnvesteerd in het VR-bedrijfje. Blijkbaar hoort Disney toekomst muziek in de ontwikkeling van VR-filmproductie, VR-films en VR-storytelling animaties. Hieronder kun je een Bloomberg introductie zien over deze VR-filmproductie startup:

Hoe krijg ik toegang tot de Jaunt VR content?

Juant VR heeft heeft ook een app ontwikkeld die je kunt installeren op de smartphone om zo toegang te krijgen tot de VR-content en deze af te spelen op je VR-bril via Google Play en de Apple Store. Als je gebruik maakt van de Samsung Gear VR, kun je via de Samsung app de content van Juant VR bekijken. Jaunt VR werkt op dit moment aan apps voor de Oculus Rift, de HTC Vive en de PlayStation VR.

Een andere manier om de content van Jaunt te bekijken gaat via de vr videoplatform Jump. Jump wordt in samenwerking met Google ontwikkeld.

Gerelateerde artikels:

[schema type=”review” url=”http://smartglasseskopen.com/jaunt-vr/” name=”Jaunt VR” description=”Jaunt VR en de veel belovende toekomst van VR-films!” rev_name=”Jaunt VR content plaform” rev_body=”Jaunt VR cinematic 360 videos” author=”Smart Glasses Advisor” pubdate=”2016-04-19″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]