HOMIDO

De Homido VR-headset review – Waarom is het een goede keuze voor het beleven van virtual reality?

vr bril homido versie 2De nieuwste Homido VR 2 headset is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een prachtige VR-ervaring met je smartphone. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. Voor 85 euro beschik je over deze goede VR-bril met een gamepad voor het makkelijker kunnen spelen van spelletjes en het bekijken van vr-videos. Het is een zeer veelzijdige concurrent van elke goede passieve VR-bril zoals de Samsung Gear VR. Alleen Galaxy S6 & S7 smartphone gebruikers zullen meer profijt hebben van de Samsung Gear VR dan de Homido VR. Toch, de Homido werkt ook prima met bovengenoemde Samsung smartphones! Homido levert ook een zeer handige apps voor de smartphone, de Homido Center. Dit bevat een catalogus van apps die compatibel zijn voor de virtual reality headset. Daarnaast heeft Homido de mogelijkheid om gratis en betaalde apps te downloaden. Ten slotte, heeft Homido een uitstekende VR-player app voor je klaar om zo gemakkelijk 360 graden video’s te kunnen bekijken in VR. Homido speelt prima in op de nieuwste trend van het bekijken van 360° apps die een volledige omgeving nabootsen. Hierdoor kun je thuis leven in een andere wereld. De nieuwste Homido V2 VR headset is een echte aanrader!

vr bril van homido V2 bestellen
Daarom als je zoekt naar een voordeliger alternatief voor de Samsung Gear VR, dan ben je bij Homido bij het juiste adres. Je kunt deze mooie virtuele realiteitsbril kopen bij de maker zelf: Klik hier voor een aanbieding bij Homido. Vergeet ook niet om even deze aanbieding te vergelijken met die van Bol: 

homido vr bril review

Aanbieding van Bol met extra korting voor de Homido VR bril!

homido vr bril reviewAanbieding Bol voor Homido VR bril

Hieronder kun je een andere Homido VR product videopresentatie zien:

 

xxxx
homido vr goedkoop kopen
Klik hier voor een mooie aanbieding voor de Homido VR-bril!
homido vr headset review
Kan ik de Homido VR-headset vergelijken met de Oculus Rift?

Merge VR versus Homido VRDeze vr-headset is niet goed vergelijkbaar met de actieve high-end gaming headsets die nu onder ontwikkeling zijn zoals de Oculus Rift, HTC Vive en Playstation VR-brillen. Niettemin, deze producten liggen nog in een volledig andere prijscategorie en zijn nog niet uitvoerig door de eindconsument beoordeeld geworden. Ben je een echte VR geek en wil je het beste, dan zul je daarvoor geld en tijd moeten investeren. Dit terwijl de Homido-VR zeker als een goedkoper alternatief kan worden gezien en als een uitstekende introductie tot de wereld van virtual reality video’s, games en andere vr-media. Homido ontwikkelt goede passieve vr-brillen die worden aangestuurd door een smartphone met alle benodigde apps. De Homido VR-bril kun je daarom het beste vergelijken met een vergelijkbaar kwaliteitsproduct, de Bobo VR z4 of de Merge VR-bril. Beschik je over een Samsung Galaxy smartphone, dan koop je natuurlijk de Gear VR V2 headset.

Dus, ben je een echte gamer en eis je het beste, dan zul je moeten investeren in een speciale Oculus Ready PC die goed kan samenwerken met de Ocolus Rift. Je zult een aardig budget moeten hebben van zo’n minimaal 1500 euro om echt goed zware vr-games te kunnen spelen met de Oculus Rift. Kun je niet meer wachten en gewoon op een relatief goedkope manier vr-spellen spelen en 360 videos en foto’s beijken? Dan kun je voor 70 euro met de Homido veel virtual reality voor je geld krijgen. Bij Bol kun je deze trouwens met een flinke korting krijgen:

Aanbieding Bol voor de Homido VR bril!

Aanbieding Bol voor Homido VR bril

Het verhaal van het bedrijf: van idee tot werkelijkheid!

homido vr headsetHet is een jong bedrijf opgericht door twee vrienden Mathieu Parmantier en Raphaël Seghier. Raphaël werkte in China bij een Frans 3D-filmbedrijf. De stap van 3D naar Virtual Reality is klein. Hij zag al snel de mogelijkheden van HMD voor smartphones. HMD staat voor Head Mounted Display en dit begrip is ook verwerkt in de naam HoMiDo. Hij zag al snel in dat een smartphone de beste manier is om mensen te introduceren tot de wereld van Virtual Reality. De combinatie van een HMD-headset met een goede smartphone is krachtig en relatief goedkoop te verwezenlijken. Het Homido bedrijfsproject was nu de ambitie. Mathieu had zelf al veel ervaring opgebouwd met het produceren van elektronica in China en het opzetten van een distributiekanaal. Hij werkte al samen met Scarlett Chen, die ook graag Homido als VR-product wilde verwezenlijken. Binnen een jaar maanden was het product uitgewerkt met behulp van optiek specialisten, het distributiekanaal opgezet en was headset klaar voor productie.

homidoHet product werd eerst gepresenteerd op de Hong Kong Electronics Fair in 2014 en later voor het grote publiek gepresenteerd in Las Vegas op de CES beurs in 2015. De headset werd al snel beschouwd als de beste keuze in de VR-headset/glasses markt tussen de eenvoudige Goolge Cardboard varianten en de high-end actieve VR-headsets zoals de Oculus Rift en HTC Vive. De Homido is nu de markleider voor de passieve VR-headsets en super prijswaardig. Voor 85 euro beschik je over deze VR-bril met een gamepad voor het spelen van VR-games, en het bekijken van 3D-films en video’s. Hieronder kun je een videopresentatie zien van de eerste versie van de Homido VR headset:

Klik hier voor een aanbieding van Homido!

homido vr headset kopen

Homido heeft in 2016 ook een eigen, verbeterde versie voor de Google Cardboard uitgebracht: Homido Grab. Deze VR-bril is een stuk goedkoper, maar zeer robuust en uiterst geschikt voor gebruik binnen het bedrijfsleven voor korte demo’s en presentaties in VR. Voor meer informatie: Homido Grab VR Headset Review.

Homido heeft ook een eigen VR camera ontwikkelt voor het maken van 360 graden video’s:  Homido VR camera

Waar kan ik de Homido VR goedkoper krijgen met een mooie korting?

Ja, het is mogelijk om de Homido VR headset goedkoop te kopen bij Coolblue of bij Bol met een 14 % korting. Nadeel is dat je zo’n 14 dagen moet wachten op de levering van het product. Voor meer informatie:

Aanbieding Bol voor de Homido VR bril!

Aanbieding Bol voor Homido VR bril

Je kunt ook de Homido VR-bril kopen bij Coolblue:

Aanbieding CoolBlue voor de Homido VR-bril!

Heb je kinderen thuis die ook willen meekijken en spelen?