HOMIDO GRAB

Waarom en wanneer zou ik de Homido Grab VR headset kopen?

Homido is leverancier van verschillende Virtual reality headsets, apps en camera’s. Het is een Frans bedrijf met kantoren in China en de Verenigde Staten en het team werkt constant aan de verbetering van de producten. Ik heb dit bedrijf al een tijdje gevolgd en de lancering van de Homido Grab VR bril is weer een bewijs dat ze met hun klanten mee denken.

homido grab vr headset kopenDe Homido ‘Grab’ is het beste alternatief voor een Google Cardboard en ideaal voor het bekijken van een snelle VR-presentatie vaak in de vorm van een korte 360° video. Persoonlijk zie ik de Homido Grab als een ideale VR-bril voor bedrijven in gebuik binnen conferenties,  bedrijfs- en productpresentaties. Concreet voorbeeld is het bekijken van een ontwerp in VR van een keuken of een huis. De verkoper biedt haar klant de Grab aan en kan vervolgens het ontwerp bekijken in VR. De Homido Grab VR is een zeer robuuste, comfortabele en betaalbare VR bril geschikt voor de meeste Android en iOS smartphones. De VR bril is te gebruiken met smartphones van 4,5 tot 5,7 inch (11,43 cm tot 14,5) scherm. Het gebruik van de VR bril is erg gemakkelijk. De Homido ‘Grab’ dien je zelf voor je gezicht te houden en is niet ontwikkeld voor het spelen van VR spellen of bekijken van lange video’s. In dat geval zul je de Homido VR 2 headset moeten kopen.

Homido maakt complete oplossingen en speelt in op de nieuwste trend van het bekijken van apps 360° die een volledige omgeving nabootsen. Hierdoor kun je thuis leven in een andere wereld. Daarnaast heeft Homido de mogelijkheid om gratis en betaalde apps te downloaden. Natuurlijk, je kunt de Homido Center app op de smartphone installeren.  De Homido Center is een catalogus van apps die compatibel zijn voor de Homido virtual reality headsets.

Waar kan ik de Homido Grab kopen?

Je kunt de Homido Grab kopen bij de volgende webshops:

Voor meer informatie:

 

Meet the Author

Smart Eyewear Advisor

Smart EyeWear Advisor volgt de ontwikkelingen op het gebied van de ontwikkeling van smart glasses en biedt in de toekomst mensen de mogelijkheid om alle smart glasses in de Benelux online te bestellen..

Comments on this entry are closed.

Previous:

Next: