FreeFly VR

FreeFly VR-headset Review

freefly vrDe FreeFly VR-headset is ontwikkeld door Proteus VR Labs, een nieuw VR-bedrijf in Londen. Ze hebben een mooi product afgeleverd met een zeer goede, lichte constructie die zeer comfortabel is om te dragen. Dit komt mede doordat de binnenkant is afgewerkt met een kussentje van kunstleer en dat je deze vr-bril goed kunt vastzetten op je hoofd met behulp van de dubbele band. Het blikveld in VR is maar liefst 120 graden. Je kunt met deze bril alle mogelijke 3D content, vr spelletjes spelen met de bijgeleverde afstandbediening en 360 videos bekijken. Hieronder kun je een goede videodemonstratie zien over de FreeFly VR-bril:

Klik hier voor een mooie aanbieding bij FreeFly’s webshop!
of 
Koop FreeFly VR gewoon bij Bol en je hebt deze morgen in huis!
freefly vr review
Wat kan ik meer zeggen over mijn FreeFly VR-ervaring?

De smartphone wordt prima vastgezet en je kunt alles goed instellen en afstellen met deze bril, behalve de afstand tussen de twee lenzen. Dit is zeer jammer, anders zou de FreeFly een betere mobiele VR-headset zijn dan die van Homido VR. We vinden dat elke VR-bril de mogelijkheid moet hebben om de lenzen te verstellen en aan te passen aan de stand van de pupillen van de drager en gebruiker van de bril. Als er een te groot verschil is tussen de stand van jouw ogen en de positie van de lenzen zal de beeldkwaliteit behoorlijk afnemen en zelfs onscherp worden! Gelukkig heeft de FreeFly VR wel een groot blikveld, maar dit niet het nadeel weg. Dit is heel jammer want de lenzen zijn van een zeer goede kwaliteit en er is weinig of geen afwijkingen rond de rande en problemen met scherpte.

We hopen dat Proteus VR Labs een nieuwe versie zal lanceren waarbij je de lenzen wel kunt verstellen. Dit heeft als bijkomend probleem dat iemand die een bril draagt of een grote neus heeft ook last van deze VR-bril kan krijgen. Vandaar, tot die tijd dat deze kleine gebreken zijn verhoplen, kun je beter de Homido VR-bril kopen. Maak je gebruik van een Samsung Galaxy smartphone dan koop je natuurlijk de Gear VR.

Heb je meer geld, wacht dan even tot dat de Oculus Rift in de winkel ligt. Voor meer informatie:

[schema type=”review” url=” http://smartglasseskopen.com/review/freefly-vr/” name=”FreeFly VR” description=”Zal ik de FreeFly VR headset kopen of is er een beter alternatief?” rev_name=”FreeFly VR headset” rev_body=”VR bril FReeFly” author=”Smart Glasses Advisor” pubdate=”2016-05-02″ user_review=”3″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Meet the Author

Smart Glasses Advies

Comments on this entry are closed.