FARPOINT

FARPOINT PS VR SPEL

Farpoint PS VR game Farpoint is een heftig futuristisch first person shooter VR spel die je kunt spelen met je PS4 in combinatie met de PlayStation VR headset en de PlayStation Aim Controller. Het spel is speciaal voor Sony’s nieuwe VR-product segment ontwikkeld en valt onder de categorie: PS VR GAMES. In dit spel zul je in virtual reality op een onbekende planeet belanden.

Je bent er gestrand met alleen maar je standaarduitrusting. Nu moet je zien te overleven en weer een mogelijkheid te vinden om weer naar huis te komen. Je bent een kans: je moet een neergestorte ruimtestation zien te vinden. Als het goed is, zijn er ook nog overlevenden. Zijn ze vriendelijk of vijandig? Zijn er gevaarlijke aliens op deze planeet?

Verken je omgeving en leer ook waarom jij op deze planeet bent gestrand. Maak het allemaal mee in de wereld van Farpoint exclusief ontwikkeld voor PS VR.

Het richten en schieten op aliens met allerlei wapentuig is trouwens bijzonder realistisch geworden wanneer je het spel speelt met de PS VR-richtcontroller, dat is het plastic geweer van Sony, de PS VR Aim Conctroller.

Gerelateerde PS VR spellen:

Voor meer informatie:

Meet the Author

Smart Eyewear Advisor

Smart EyeWear Advisor volgt de ontwikkelingen op het gebied van de ontwikkeling van smart glasses en biedt in de toekomst mensen de mogelijkheid om alle smart glasses in de Benelux online te bestellen..

Comments on this entry are closed.