EPIPHANY EYEWEAR

Epiphany Eyewear is ontwikkeld met gevoel voor smaak. Deze bijzondere slimme bril, ontwikkeld voor video sharing, heeft een design die lijkt op de  klassieke zwarte, dike montuurs van de jaren 50, met mooie strakke lijnen. Epihany Eyewear heeft de mooiste paar smart glasses ontwikkeld op de markt die je ook als zonnebril kunt gebruiken. De kracht van de technologie is hier geraffineerd verwerkt in een tijdloos design voor brillen. Het originele design is van David Meisenholder die o.a. brillen heeft ontwikkeld voor beroemdheden als Lady Gaga. Voor Lady Gaga heeft David de GL-20 Video brillen ontworpen. Nu heeft David samengewerkt met de Epiphany team om dit resultaat neer te zetten: de video sharing glasses van Epiphany Eyewear.

Waarom is Epiphany Eyewear een slimme bril?

Epiphany Eyewear

De Epiphany Eyewear brillen zijn “smart” omdat er een krachtige mobile computer in is verwerkt met een geavanceerde HD digitale video camera met een eenvoudige makkelijk te bedienen knop voor het maken van video’s. Een paar jaar geleden was het nog niet mogelijk om zoveel computing kracht in een bril te verwerken. Epiphany Eyewear bevat technologie waarvoor je voorheen 3 apparaten voor nodig had: een camcorder, een laptop en een externe harde schijf. Ja zeker, deze smart glasses herbergen al deze technologie in een mooi design. Nog veel beter is dat deze bril makkelijk in verbinding kan treden met het internet en software voor onder andere smartphones.

Epiphany smart glasses

De lens technologie maakt het mogelijk om de donkerheid van de zonnebril aan te passen. Via de electric sun glasses switch op de linkerhoek boven op je bril kun je dit gemakkelijk doen. Via de tactile-touch Epiphany Eyewear logo dat aan de rechterkant zit kun je gemakkelijk de interne computer activeren. Vervolgens zal een blauwe indicator verschijnen en blinken in je gezichtsveld. Dit betekent dat de videocamera aan staat en aan het opnemen is. Wanneer je wilt stoppen met het opnemen van je film, druk je gewoon weer op de logo knop van Epiphany Eyewear. Het lichtje zal vervolgens weer verdwijnen.

Deze smart glasses kunnen ook de HD-video en -audio direct streamen op je computer of het web via de YouGen.TV applicatie. Je kunt zeg maar een live-stream video post maken en deze direct op je Facebook wall zetten.

De bril van Epiphany kan zo’n 32 GB video’s opslaan en bevat een goede heroplaadbare lithium ion batterij die ook een electrische auto’s worden gebruikt. Je kunt de video bestanden gemakkelijk naar je computer verhuizen via de micro-usb plug in de bril. Deze gebruik je ook om je Epiphany Eyewear smart glasses weer op te laden.

Hoeveel kost een bril van Epiphany Eyewear?

Qua technische snufjes is deze bril van Epiphany dom in vergelijking met de meer high-end VR-brillen en de geavanceerde AR-brillen. Je kunt deze smart eyewear krijgen vanaf 299 USD. De domste slimme bril is niet goedkoop. Voor meer informatie: Epiphany Eyewear.

Is de bril van Epiphany een waardige concurrent van Google Glass?

Het ligt er aan wat je wilt van een slimme bril. Wil je video streamen met een bril en er tevens mooi uit zien, dan kun je deze bril kunnen gebruiken. In ieder geval, Google Glass, maar ook de Meta glasses bevatten meer technische snufjes…. AR-brillen kunnen in principe ook de video sharing functie uitvoeren …. zijn ze ook lelijker?

Voor meer informatie:

[schema type=”review” url=” http://smartglasseskopen.com/epiphany-eyewear/” name=”Epiphany Eyewear” description=”Epiphany Eyewear, de mooiste smart glasses op de markt.” rev_name=”smart glasses van Epiphany” author=”Smart Eyewear Advisor” user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]