COLORCROSS VR

colorcross vr headset brilDe ColorCross Virtual Reality headset is ontwikkeld om met behulp van elke smartphone ongekend VR-plezier te bezorgen. Je zult met de ColorCross VR ‘bril’ voor een prikkie de wereld van virtual reality kunnen ontdekken. Je kunt er natuurlijk ook 3D-films mee bekijken en andere 360°-avonturen mee kunnen beleven.

Beknopt gezegd, is het een eenvoudige, maar goed gebouwde en zeer flexibele VR-headset. Het behoort tot de goedkoopste vr-brillen om goed kennis te kunnen maken met de wereld van virtual reality media. Voor nog geen 30,- euro kun je de ColorCross VR headset kopen bij de VR-store: Aanbieding ColorCross VR-bril! 

Let wel op, het is niet de beste vr-bril die je kunt krijgen, maar dan moet je wel bereid zijn wat meer geld uit te geven! Maar goed, laten eerst eens wat meer vertellen over deze VR-skibril en waarom de kwaliteit-prijsverhouding wel goed is te noemen.

In de eerste plaats, de ColorCross heeft een comfortabele hoofdband. Het is bovendien gemakkelijk om deze VR-headset in te stellen naar jouw wensen: je kunt de oogsafstand en focus aanpassen naar jouw eigen persoonlijke voorkeur. De lenzen hebben een diameter van 34 mm met een brandpuntafstand van 75 mm. Je kunt ze gemakkelijk aanpassen en er ook uitschroeven indien gewenst. Deze VR-bril is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor de meeste Android en IOS smartphones die een schermgroote hebben van 4 t/m 6 inch diagonaal. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een optimale 3D-ervaring te hebben.

colorcross vr headset reviewBelangrijk! Om 3D-spellen te kunnen spelen op de ColorCross VR-bril is het aan te raden om een gamepad aan te schaffen of in ieder geval de ColorCross VR met een magneet switch te kopen. Hierdoor is het makkelijker om via deze switch klik-acties te kunnen uitoefenen tijdens het spelen van verschillende 3D-games. Voor meer informatie: VR-store over de ColorCross VR-bril.

Het kopen van de ColorCross Virtual Reality bril of beter gezegd, headset, vergt niet veel geld. Maar goed, de kwaliteit van de ColorCross VR is niet de beste die je kunt krijgen. Er is een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. De ColorCross is een prijswaardige Virtual Reality Headset voor je smartphone. Hieronder kun je een mooie VR-store demo zien van de ColorCross VR bril:

Colorcross VR aanbieding
Je kunt deze ColorCross VR-bril / headset voor 29 euro al kopen!
——–
Let op…. voor 30 euro extra kun je een beter product kopen:
 de Homido VR-headset
[schema type=”review” url=” http://smartglasseskopen.com/colorcross-vr/” name=”Waarom zou ik de ColorCross VR-headset kopen?” description=”Recensie over de ColorCross VR-bril? Waarom zou ik deze kopen en is er een beter alternatief?” rev_name=”ColorCross VR” rev_body=”VR-headset ColorCross” author=”SmartEyewear Advisor” pubdate=”2016-01-05″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]
Gerelateerde artikels:
Wat is de beste vr-bril op dit moment?
Playstation VR