BOBO VR BRILLEN Z3 & Z4 REVIEWS

bobo vr z4 aanbiedingBoboVR, ik weet het, de naam klinkt nergens naar, hoe kun je het verzinnen voor een VR-bril. Ja, dit Chinese VR- product kan zelfs als verdacht worden afgedaan. Niettemin, heeft BoboVR binnen een korte tijd een aantal interessante vr-brillen op de markt gebracht. Er is een bovendien een zeer positieve ontwikkeling te bespeuren.

Bobo VR werkt voortdurend aan de verbetering van de verschillende VR-brillen die ze op de markt brengt. In het tweede kwartaal van 2016 heeft BOBO VR de Z4 gelanceerd en heeft nu al een tweede, verbeterde versie klaar liggen. Dit is het premium model voor elke smartphone en we hebben er een specifieke recensie over geschreven. Voor meer informatie over deze uitstekende VR-bril voor de smartphone:

 

In dit artikel zullen we meer een ouder, eenvoudiger en goedkoper model bespreken, de Bobo VR Z3:

bobovr Z3De BoboVR Z3 is de moeite waard om te bespreken. Voor relatief weinig geld (45 euro) beschik je over een zeer comfortable VR-bril voor smartphones die je goed naar wens kunt instellen. Als je niet over een Galaxy S6 of S7 beschikt (want dan koop je natuurlijk de Gear VR), kun je echt met deze bril uit te voeten om 3D-films mee te kijken of te genieten van 360 graden videos, eenvoudige vr-spelletjes en zelfs ar-spelletjes te spelen. Het is een prima brilletje om mee te beginnen.

——
bobo vr bril kopen
Wil je de BoboVR Z3 kopen? Klik hier voor een aanbieding bij Bol
BoboVR Z3 kopen bij Bol

BoboVR Z3 heeft een aantal uitstekende speerpunten:

BoboVRBoboVR Z3 is de nieuwste editie waarbij het opvalt dat het heel makkelijk is voor de gebruiker om alles naar wens in te stellen. Wat ik persoonlijk zeer goed vind is dat je de breedte tussen de lenzen prachtig kunt afstellen naar jouw persoonlijke voorkeur. Dit doe je door aan heet draaiwielletje aan de bovenkant van de bril te draaien. Je beschikt ook aan draaiknopjes aan de zijkant die je kunt gebruiken om de afstand tussen het scherm en de lenzen aan te passen.

De lenzen zelf zijn niet ontwikkeld in China, nee, ze zijn speciaal besteld en geslepen geworden in Japan. Het zijn aspherische optische PMMA-lenzen met een diameter van 42mm i.p.v. de gebruikelijke 32mm. Hierdoor biedt de BoboVR Z3 een zeer goede beeldkwaliteit in VR met een blinkveld van 95 graden!

bobo vr bril Z3BoboVR Z3 heeft een zeer goed ergonomisch ontwerp (afgekeken van de Gear VR) met goede ventilatie voor het waarborgen van een prima draagcomfort wanneer je langere tijd deze VR-bril op hebt. De Z3 weegt maar 280 gram s uitgerust met memoryfoam kussens waardoor deze lekker op je gezicht zit.

Bobo VR Z3 kan ook AR-apps afspelen, doordat een gedeelte van het paneel aan de voorkant van de bril kan worden weggeschoven. Hierdoor komt de camera van de smartphone vrij en kun je AR-features (O.a. Blippar, Layar en Anatomy 4D) die met de camera werken op de koop erbij krijgen!

De BoboVR Z3 heeft een goede verhouding qua kwaliteit en prijs. Voor 45 euro kun je de BoboVR Z3 al morgen thuis hebben!

bobo vr bril kopen
Wil je de BoboVR Z3 kopen? Klik hier voor een aanbieding bij Bol 
BoboVR Z3 kopen bij Bol
Gerelateerde artikels: