360FLY CAMERA

360FLY Action Camera Review

360flyDe nieuwste 360Fly camera zit vol nieuwe bijzondere snufjes. Het is een krachtige camera uitgerust met een Qualcomm Snapdragon processor en 64 GB opslaggeheugen. Daarnaast beschikt de 360Fly over een ingebouwde GPS voor locatie-tagging evenals een accelerometer en een hoogtemeter. De nieuwste 360Fly vr camera ondersteunt een resolutie van 4k en live streaming via Livit Live Streaming. Dit maakt het mogelijk om 360 videos direct uit te zenden en te delen met anderen. Wat ook bijzonder is aan deze nieuwe 360Fly vr camera is de POV-modus. De Point of View modus maakt het mogelijk om ook te streamen met een kijkhoek van 178 bij 100 graden! Dit is natuurlijk ideaal voor situaties waar een 360 graden opname niet echt past of gewenst is. Deze Fly actie camera beschikt  ookover time-lapse functionaliteit waarbij je kunt kiezen uit verschillende intervals. Ten slotte is er ook een 360 video editor app bijgeleverd! Ja zeker, het is een compleet product!

——–
Klik hier om de 360Fly goedkoop te kopen bij Bol!
360fly camera kopen
De 360Fly action camera is een van de beste vr camera’s die ook nog eens betaalbaar is…. hoewel, dit is subjectief, je zult zo’n 500 euro moeten neerleggen. Laten we het dan ook zo uitdrukken: de prijs-kwaliteitsverhouding van deze vr camera is uitstekend en je krijgt waar voor je geld wanneer je op zoek bent naar een goede 360 graden camera die ook POV-videos kan opnemen!

Ten slotte, beschikt de 360Fly camera ook over een eigen video editor. Het is heel eenvoudig om je eigen opnames te bewerken met behulp van de 360Fly Director. Hieronder in de video kun je precies zien hoe dit gaat:

Waar kan ik de 360Fly kopen?

Gerelateerde artikels:

Meet the Author

Smart Eyewear Advisor

Smart EyeWear Advisor volgt de ontwikkelingen op het gebied van de ontwikkeling van smart glasses en biedt in de toekomst mensen de mogelijkheid om alle smart glasses in de Benelux online te bestellen..

Comments on this entry are closed.

Previous:

Next: