360° VIDEO EDITOR

Ben je op zoek naar een goede 360° video editor of een videobewerkingsprogramma voor 360 graden video’s?

videostitch video editorDan ben je hier op de juiste plek gekomen. We hebben de beste 360° video editors of bewerkingsprogramma’s gevonden voor het eenvoudig maken van een complete, professionele 360° film, met alles wat je maar wilt,  die je in VR met je VR-bril kunt bekijken. Een compleet 360 video editor software programma doet meer dan alleen maar video stitching en kan ook worden ingezet voor het bewerken van alle andere video’s. Het moet geen beperkt videobewerkingsprogramma zijn, maar over alle toeters en bellen beschikken voor de beste prijs. Waarom? Anders heb je voordat je het weet verschillende video editor licenties gekocht. Zonde geld! Investeer meteen in één goed programma voor het bewerken van alle video’s waaronder de 360 graden video’s. Na een heel deel onderzoek en vergelijkingen zijn we tot het volgende lijste gekomen:

MAGIX Video deluxe verrast met een unieke combinatie van krachtige gereedschappen en intuïtieve bediening. Realiseer op eenvoudige wijze fantastische filmprojecten.

360° video editor Belangrijkste punten:

  • Beeld op elkaar afstemmen en uitgebreide 360° video– editing mogelijkheden!
  • Doordachte interface: voor nauwkeurige montage
  • Beste prestatie: snel werken dankzij 64-bit
  • Veel vrijheid: 99 multimediasporen
  • 4K Proxy-montage: voor schokvrije videobewerking And action! Automatische montage op de maat van de muziek
  • Liefde voor detail: effecten, overgangen, intro’s/outro’s, menu’s etc.
  • Projecten delen: video’s direct naar Vimeo of Youtube360 uploaden

Een licentie kost 99 euro. Voor meer informatie over alle toeters en bellen: Magix Video Deluxe!

 

videostitchDe beste specialistische video stitching software voor o.a. het samenrijgen van alle beelden van verschillende camera streams in één 360 graden video is ontwikkeld door VideoStitchHet gaat om de VideoStitch studio en beschikt over alle foefjes om mooie professionele 360 graden video’s te maken en te bewerken. Bovendien kun beschikt VideoStitch over een VR live streaming oplossing voor mensen die echt een prachtige live stream willen opzetten. Kost wel een hoop geld!  Voor meer informatie: Vahana VR! 

Vind je dit te duur?

Dan is het beter dat je gewoon gebruikt maakt van de bijgeleverde 360° video editor die bij de meeste goede 360° video camera’s zit inbegrepen. Deze beschikken over alle rudimentaire functionaliteit om een 360° te bewerken. Voor meer informatie:

 

Meet the Author

Smart Glasses Advies

Comments on this entry are closed.

Previous:

Next: